Beverly Dimple Effect Bag £30

Tasha Pleat Ankle Grazer Trouser £20

Nadine Boohoo Pink Shaggy Faux Fur Collar Coat £60

Boohoo.com har nogle (efter min mening) fede ting til billige penge. Jeg kan faktisk bedre lide Boohoo end Asos.
Disse tre items kunne jeg godt bruge i min vintergarderobe, desværre er jeg lidt broke denne måned, da mine penge er brugt på julegaver og flybillet.
Faktisk har jeg slet ikke web shoppet i lang tid, da jeg jo for tiden bor nærmest dør om dør (overdrivelse fremmer forståelsen) med Oxfordstreet, og så får man ligesom shoppet nok på den måde + man kan prøve tøjet på inden man køber det. Har ikke købt fra Boohoo siden sidste år, hvor jeg fandt en lille faux fur vest – som i øvrigt stadig er rigtig fin til denne sæson – , en pallietbesat tee, en blonde bh-top og en lille palliet vest.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...