Så er jeg tilbage på bloggen, efter snart mange dage hvor jeg slet ikke har haft tid til at tænde computeren. (so sorry!) Men så dejligt at være hjemme igen. Har været til julefrokost, købt julegaver, pakket gaver ind og familiehygget.

Nåh ja, må jo hellere lige fortælle hvordan det gik med bagagen. Fik med nød og næppe presset alle de nødvendige ting ned i min kuffert (og i 4 stk. håndbagage) Kufferten måtte veje 23 kg. Det viste sig så at min kuffert vejede 29 kg. :/ Heldigvis gad hende damen bag skranken ikke vente på at jeg fik pakket nogle at tingene over i min håndbagage (skulle jo nødig betale overvægt) Så det endte med at hun bare kørte kufferten igennem, selvom hun virkede rimelig irriteret over mig. Fik også klaret at få mine 4 stykker håndbagage igennem sikkerhedskontrollen, selvom man kun måtte have ét stk. Hehe heldigt!

Håber I nyder julen
XoXo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...