Beach cover-up / Doutzen’s summer stories for Hunkemöller (20% off today), boyfriend jeans / Denim & Supply by Ralph Lauren, sandals / Morocco, bag / Deichmann, bra / Abecita, sunglasses / Rayban

Så kom resten af outfittet fra i går op, så I kan se blondekjolen bagpå også. Det var faktisk så varmt i går at vi endte på stranden, og med knap to minutters gang til stranden fra mine forældre, var det passende bare at smide denne kjole over bikinien på vej derned. Jeg ved ikke endnu om jeg tager noget ferie under varmere himmelstrøg, da Danmark nok må være første prioritet for min sommerferie i år. Jeg er trods alt kun hjemme i tre uger, og der vil jeg gerne nå at se alle og nyde den danske sommer, men måske jeg nupper en lille rejse et sted hen, når jeg er tilbage i New York. Heldigvis har vi også en pool tilknyttet den bygning jeg bor i, så der skulle gerne være rig mulighed for at slikke sol, og denne kjole vil virkelig være nem lige at smide over bikinien fra lejligheden og ned til poolen.

Husk at Memberdays hos Hunkemöller slutter om mindre end 10 timer, så det er med at være hurtig hvis du vil nå at have fat i noget lækkert badetøj med 20%. Jeg overvejer om dette sæt skal klikkes hjem. Nu vil jeg smutte ud og nyde det gode vejr. Vi blogges.

/ Indlægget er sponsoreret af Hunkemöller

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...