Affiliate links: Jeans / VRS (simliar here), jumper / Soaked in Luxury (similar here), leather jacket / Versace for H&M (similar option on sale), boots / VRS, bag / Forever21, Mink pompom / Storm & Marie x Kopenhagen Fur, nails / Ellos (Bloody Berry)

Outfittet her er fra sidste onsdag da jeg mødtes med Sophie, for at skyde outfit billeder inden PR-visit og efterfølgende Deichmann event. Jeg havde hevet min 5 år gamle biker jakke ned fra stativet og iført mig den sammen med sorte jeans, et par gode hverdags støvler og yndlings strikken. Jeg har flere gange overvejet at sælge jakken da cost per wear er lidt højt (indrømmet! Den har slet ikke været brugt nok), men jeg kunne alligevel ikke forene mig med tanken om at skille mig af med den. Selvom jeg til tider har haft svært ved at style denne læderjakke, så er den bare lidt et statement piece, og så virker kvaliteten af læder faktisk overraskende lækker og tyk. Og nu hvor bikerjakken har fået et revival, så er det som om den lige pludselig passer til alt.

Efter Deichmann event og lidt butiks kiggeri sammen med søde Louise, tog jeg i Tivoli og spiste og hyggede med mine forældre. Min mor fyldte nemlig år. Selvom Tivoli bare er virkelig smuk og hyggelig på denne tid af året, så var det lidt en kold fornøjelse i læderjakke. Det var bestemt ikke gennemtænkt, men ved at rende ind og ud af diverse boder og forbi varmelamper, så gik det haha.

Jeg vil forresten lige anbefale min neglelak fra Ellos. Jeg fik den egentlig bare i en goodiebag til et event tidligere på måneden, men hvor er den røde klare farve bare fin, og så holder den ret godt på neglene. Jeg var lige inde og kigge på hjemmesiden. 39 kroner koster den. Den farve jeg har på hedder Bloody Berry, hvis I er interesserede.

Jeg tror dette indlæg bliver mit sidste inden Juleaften for om lidt kommer min tvillingesøster, og så skal vi på et par visitter og rundt og have byttet julegaver med folk. I morgen går dagen med pyntning af juletræ, Juledisney og ja Juleaften. Søndag står den på julefrokost, så jeg satser på at give lyd fra mig herinde igen mandag. Dog kan I altid følge med på Instagram (byjennip). Glædelig jul allesammen <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...