Jeans / VRS (Super high waist here), Turtleneck / H&M, fur / Style Butler (shorter option here), Chelsea boots / Ecco shape / bag / H&M Conscious     Photos by: Sophie Hrefna

 

Forleden var jeg ude og spise italiensk sammen med 8 andre blogger ladies, og outfittet her var hvad jeg var iført. Sophie nåede lige at skyde disse billeder af mig inden det tidlige eftermiddags mørke faldt på. Klokken var ikke meget over 3, men her i vintermånederne er det en kendsgerning at outfit billeder må skydes inden kl. 15 for at lyset stadig er nogenlunde. Flere af jer har spurgt ind til min pels, når den har været på bloggen og på min Instagram, og jeg kan altså desværre ikke finde den nogen steder på nettet længere. Det er nemlig næsten to år siden jeg har købt min. Jeg er dog stadig rigtig glad for den og får komplimenter hver eneste gang jeg har den på. Hvis I er interesserede, så hedder modellen Santana coat. Måske den kan findes på TS eller lignende. Jeg kunne dog også godt tænke mig en kortere version, måske i sort og med hætte, så jeg har en der er lidt mindre ‘fin’ og lidt mere ‘hverdag’. Lige nu har jeg forelsket mig lidt i denne skønhed fra Meotine.

English recap / This is what I wore the other day when I went out for dinner with a bunch of blogger ladies. A lot of you have asked about my fur when it has been on the blog and on my Instagram and I promise you guys that I have been trying to find a link to it everywhere but it seems to be completely sold out. I have been on the hunt for a shorter version though, maybe a hooded one for a more casual look. Right now I have my eye on this one from Meotine

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...