Shirt + bag / H&M, jeans / Zara, leather jacket / SIL, trainers / Lacoste

Da jeg sad og kiggede mine billeder igennem forleden, fandt jeg hele to outfits fra inden jeg fik klippet pandehår, så tænkte at det var på tide at få dem op på bloggen. Her er det første af dem, som er over en måned gammelt. Jeg må indrømme at det ikke er meget læderjakken har været på på det sidste. Det er simpethen blev så koldt på det sidste at de lange uldfrakker er kommet i brug, og jeg tror ikke det varer længe før vinterjakkerne kommer i konstant rotation. Heldigvis tager jeg snart mod varmere himmelstrøg. I næste uge tager jeg til Düsseldorf med arbejdet, for at deltage i en kæmpe messe, og dagen efter jeg kommer hjem derfra rejser jeg til Marokko. Det glæder jeg mig virkelig til. Kan slet ikke beskrive hvor meget jeg trænger til lidt sol og varme, når det er så mørkt og koldt her hjemme. Jeg tror det er lige den energi booster jeg har brug for, til at færdiggøre min BA opgave.

English recap / When I looked through my photos from my camera I found two outfits from before I had bangs so I thought it was time to share one of those outfits with you. To be honest I haven’t really worn my leather jacket the past weeks since it has become incredibly cold. I’ve pulled out my wool coats and can’t stop wearing them now. Fortunately I’ll be going to a much warmer place later this month. Next week I’m going to Düsseldorf, Germany with work and as soon as I get back home I’ll be on the next plane to Morocco. I’ll tell you much more about that later on but for now I’ll just be looking forward to some sun.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...