I nat begiver jeg mig mod Kastrup for at flyve til Düsseldorf. Jeg skal derover med mit arbejde og stå på en stor messe de næste 4 dage. Det bliver garanteret super spændende, men også nogle lange og hårde dage med run på. Når vi ankommer i Düsseldorf skal vi direkte fra lufthavnen og ud på messen, så jeg tror min kollega og jeg ankommer lidt trætte. Derfor er det også vigtigt for mig at rejse komfortabelt og ikke mindst præsentabelt, så jeg føler mig godt tilpas og klar til en lang dag.

Jeg ville bestemt ikke have noget imod at rejse i dette outfit. Jeg synes det er både lækkert og komfortabelt. Flade sko er en essentiel ting når man vandrer rundt i lufthavnen og til bus og taxa, mens en stor lækker cashmere strik er god at have med i flyveren, som af en eller anden grund næsten altid er virkelig kold. Og så elsker jeg bare kombinationen af uld, læder, silke og ruskind. Det er lækre materialer. Skoene fra Acne er sjove og den perfekte kontrast til et ret basic outfit, og den smukke YSL taske gør outfittet meget mere luxe. Læderbukserne har jeg allerede, og jeg er super glad for dem, men de andre ting måtte virkelig virkelig også godt bo i min garderobe, tror snart strikken må hjem og bo hos mig.

Knit here / top here / shoes here / necklace here / leather pants here / camel coat here / bag here

English recap / Tonight I am leaving for Düsseldorf. I’m going to work at a big trade show there. I’ll be arriving early in the morning and going straight to the trade show from the airport which means it’s going to be a long day. For that reason it is important to me to feel comfortable while traveling and look presentable when arriving. I definitely wouldn’t mind wearing the above outfit while travelling. Flats are essential for all the walking in the airports and the oversized cashmere knit is a must on the chilly plane. Besides I really just love to combine leather, silk, wool and suede – such nice materials. The shoes from Acne ad a bit of fun and color and they are the perfect contrast to any basic outfit. The YSL makes the outfit more luxe. I would definitely love to travel in style in this outfit. How about you? I already own the leatherpants and I love them but I think the knit must be next on my shopping list.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...