Billederne her ligner noget der er taget direkte ud af efteråret. Både hvad angår de flaskegrønne farver, den store strik, de nøgne træer og de brune blade på jorden. Virkeligheden er at det er sådan det danske forår ser ud i år. De kølige temperaturer har gjort at jeg ikke har kunne pakke mine striktrøjer helt væk, og det med at træerne ikke helt har fået grønne blade endnu, er desværre også en realitet. Heldigvis er er solen fremme i dag, og vejret ser jo helt skønt ud. Det er egentlig utroligt hvor meget tid vi kan bruge på at snakke om vejret, men det er den perfekte icebreaker på en samtale, og så er vi generelt nok også bare gode til at brokke os over det. Alt jeg har på på billederne, er faktisk fra H&M, og det er helt ubevidst at det lige faldt sådan, men det må sige lidt om hvor glad jeg er for den butik. Det er klart en af mine highstreet favoritter.

English recap / You would think that these photos were taken straight out of Autumn. Both when you look at my big sweater, the bottlegreen colours, the naked trees and the brown leafs on the ground. The reality is that this is how the Spring in Denmark looks like right now. It’s been too cold to pack away my knits, and the leafs still hasn’t sprung on the trees. Luckily the weather today is very sunny so I really hope that it will continue that way now where we have reached the first of May. My entire outfit is actually from H&M. I didn’t notice at the time but I guess it tells a bit about my love for that brand. It’s definitely one of my favorites when it comes to highstreet brands.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...