Jeg tænkte jeg ville vise jer hvilke produkter jeg bruger til hverdag. Hvis der er et mærke jeg er særligt glad for, holder jeg selvfølgelig fast i det, men ellers kan jeg godt lide at skifte til et nyt mærke, når mine cremer er brugt op. Jeg har både prøvet dagcremer fra Lóreal og Plaisir, og fra mine favoritter Vichy og Elizabeth Arden. Jeg har stadig til gode at prøve Melissa, som jeg for nyligt har fået. Produkter her er fra det danske hudplejemærke Purely Professional, og dem har jeg brugt fast den sidste halvanden måned. For det første er jeg ret vild med det meget stilrene udseende produkterne har. Det er også med til at indikere at Purely Professional er parfume fri. Personligt skulle jeg lige vende mig til at produkterne ikke duftede af noget som helst, men det er nu en ret rar følelse at vide, at man ikke udsætter sin hud for det via. sine cremer.

Jeg bruger både serum, dagcreme og natcreme, som har hver deres formål. Serummen påfører jeg som regel om morgenen inden min dagcreme. Når serummen er trængt ind påfører jeg min dagcreme, som iøvrigt indeholder SPF 15. Kæmpe plus i min bog. Man burde jo bruge lidt solfaktor hele året, men særligt nu hvor forårssolen rigtigt er begyndt at titte frem er den særdeles velegnet. Min natcreme bruger jeg selvfølgelig om aftenen inden jeg går i seng. Jeg påfører den efter jeg har fjernet min make-up og renset min hud. Lige nu bruger jeg en renseskum fra LR, som jeg er ret glad for. Den kan jeg eventuelt vise i et separat indlæg, hvis det har interesse.

I aften skal jeg ud og have nogle drinks med en veninde, så måske jeg skulle forkæle mig selv med en ansigtsmaske i dag 😀 Har I nogle spændende planer for weekenden?

English recap / I wanted to share my daily skincare routine with you guys. I often try out new products when it comes to skincare but for the last month and a half I have been using these three products from the Danish skincare brand Purely Professional. It is free from perfume which I really like. Besides the Day creme has SPF 15 which is a big big plus for me. I usually ad the serum in the morning before my day creme, and then I use my night creme in the evening right after I have removed my make-up and cleaned my skin. Warm recommendations from me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...