Jeg gav til jul min søster en ansigtsbehandling hos Skønheden Aphrodite i Slagelse. For et par uger siden var vi endelig oppe og få behandlingerne. Jeg ved ikke hvor mange af jer der kender klinikken, men jer fra Slagelse og omegn kender garanteret til stedet. Min søster og jeg har tidligere kigget lidt på nogle af de mange deals man modtager på mail, men det var kun blevet ved tanken. Derfor besluttede jeg mig for at give hende en behandling i julegave, så vi kunne have en hyggelig søster-forkælelses dag sammen. Så behøvede det heller ikke foregå i København eller en af de andre storbyer, men bare 20 minutter hjemmefra. Man kan godt nogle gange glemme hvilke goder lokal området har at byde på, men Slagelse har både lækre caféer, fine shopping muligheder og ja klinikken Aphrodite lige i centrum.

Det var første gang vi besøgte klinikken, men vi blev taget rigtig godt imod af Laila, som ejer klinikken. Vi blev lagt i hver vores rum, hvor Laila vurderede hvilke behandlinger vores ansigter hver især trængte til. Min hud var meget tør, så jeg fik en dybderensende maske. Den behandling jeg fik hedder Fire and Ice fra Is Clinical. Den behandling bliver også kaldt The red carpet treatment, hvilket skærpede min nysgerrighed. Jeg tænkte at det passede egentlig meget godt, eftersom det var få dage inden jeg skulle til modeuge. Der er intet bedre end at føle sig godt tilpas, og mærke at ens hud er sund, når man skal være meget på.

Jeg vil forsøge kort at fortælle om effekten af behandlingen, og så vil jeg dele de gode råd jeg fik med på vejen.

Fire and Ice effekten kommer af den syrebaserede maske, som virker lidt hård mod huden, men så snart den afløses af den milde lindrende og hydrerende maske, føles det rart igen. Man får også renset sine porer og prikket små hudorme. Huden er en smule rødmåsset bagefter, men man kan virkelig mærke hvor lækker blød huden er. Især lige rundt om næsen, I ved der hvor man ellers altid har lidt hudorme.

5 gode råd fra Laila

  1. Husk at bruge en skrubbemaske beregnet til ansigtet, minimum en gang om ugen, så din hud hele tiden kan forny sig.
  2. Få gerne er ansigtsbehandling som denne på klinik en gang hver tredje måned. Gerne lige omkring når årstiden skifter, for så skal huden nemlig forberedes til en ny sæson
  3. smør huden med en god fugtighedscreme morgen og aften
  4. Sørg for at indeklimaet ikke er for varmt og luft ud hver dag
  5. spørg en professionel til råds hvis der er noget du er i tvivl om. Det koster ikke noget.

I kan finde Skønheden Aphrodite på facebook her. Jeg kan i hvert fald varmt anbefale klinikken. Laila var så sød at lade mig tage lidt billeder, mens min søster blev færdig med sin behandling, så here you go.

Ps. hvis I overvejer at give et gavekort til en behandling, så laver Laila de fineste indpakninger, som emmer af luksus, overdådighed og forkælelse.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...