Outfit details:     dungarees / L.C. Waikiki, shirt + sandals / H&M

Jeg sidder i toget nu på vej hjem efter nogle hyggelige dage i Vejle. Jeg har fået hygget en masse med min veninde og udforsket Vejles natteliv, men også spist lækker mad, spillet spil og selvfølgelig fået taget et par outfit billeder. De næste dage har jeg ikke så mange planer, så der tror jeg at jeg vil få ordnet en masse i forhold til bloggen. Først i næste uge har jeg lidt på skemaet igen – der går turen igen til Jylland, dog Kolding denne gang. Ja jeg får set lidt af Danmark her i min ferie 😉

English recap / I’ve been spending the past couple af days at my good friend Katrine’s place. We have been eating good food, partying and just chilling. And of course she took some photos of my outfit.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...