Jeg kan godt lide nogle gange at planlægge mine outfits, f.eks. hvis jeg ved jeg skal noget. Nederdelen her har I set før, bl.a. i dette outfit, men næste gang tænker jeg at style den med en simpel hvid tee og mine lyseblå sandaler, som har en perfekt højde til at man kan holde ud at rende rundt i dem i flere timer. Tror i hvert fald de ryger på under modeugen – naturligvis med et par flade i tasken. Ekstremt nyttigt når man render rundt mellem shows, events og pr-bureauer.

Jeg overvejer om jeg skal gøre det til en fast del af bloggen med ‘How to style’-indlæg. Jeg har før haft noget lignende hvor jeg viste tre forskellige måder at style et item på, alt efter begivenhed. Det kunne jeg også sagtens finde på at tage op igen, men tænker også bare enkelte outfits som i dette indlæg. Det kunne f.eks. være hvad jeg ville sætte boyfriend jeans eller andet sammen med.

English recap / I like to plan my outfits if I know that I’m attending some social get-together. I usually try on different outfits and then it’s nice to plan which one I’ll wear so I don’t figure out what to wear last minute. I have been wearing this skirt a few times by now. Last time I styled it this way but I think just a basic tee and some heeled sandals add a more sofisticated look to the outfit. These sandals are actually one of my favorite pairs because they are so easy to walk in. A really good budget find! I’ll for sure be wearing them during Copenhagen fashionweek as I can have them on for hours. I will have a pair of flats in my handbag though. They come in handy when I am running around between shows, events and PR-agencies.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...