Top / Calvin Klein, jeans / Dr. Denim, coat / Asos, sandals / H&M, shades / Karen Simonsen x Prego

Min søster tog disse billeder af mig nede ved havnen, hvor mine forældre bor. Der er så dejligt at være der ovre om sommeren, og bare nyde solen og den fantastiske udsigt. Jeg er fra en lille by, som til hverdag kan føles ret død. Butikkerne lukker på stribe. Men den har altså virkelig også sine lyspunkter. Der er simpelthen så hyggeligt langs havnen med skibe og både, specielt om aftenen, når alle lys spejler sig i det blanke vand. Måske værdsætter jeg det i højere grad, fordi jeg ikke længere bor der til hverdag.

Lige nu går jeg og pakker min lejlighed sammen. Det bliver mere og mere underligt, jo mere bar min lejlighed kommer til at se ud. Har kun fået pakket få ting ned, men bare det at der lige pludselig mangler ting på væggene, gør at det bliver så virkeligt at jeg snart ikke skal bo her mere. Jeg har været så glad for min lejlighed, og de smukke naturrige omgivelser den ligger i. Og selvfølgelig det at den var tæt på mit studie. Dog føler jeg virkelig jeg har boet på landet de sidste to år. Der går køer på en mark 2 meter fra min lejlighed (SÅ hyggeligt iøvrigt) og det nærmeste supermarked er en halv times gang/10 min. på cykel væk. Det bliver nu dejligt nok at komme til Sjælland igen, men mest pga. min familie og veninder der fra.

English recap My sister took these photos of me by the beautiful harbour in my hometown. I think I appriciate it even more now that I don’t live there anymore. At the moment I’m packing down my apartment and it’s a bit of a long process. I know for sure that I’m going to miss it a lot. My first apartment. It’s an odd feeling to pack everything down knowing that I will soon say goodbye to this apartment and this town. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...