Sunglasses

Tænker det er meget passende med et solbrille indlæg nu hvor solen rigtigt er begyndt at komme frem. Dog har jeg alligevel puttet lidt almindelige briller ind i collagen også. Jeg bruger til dagligt endagslinser, men kan godt lide at have en dag eller to om ugen, hvor eg gør mig fri fra linserne og tager briller på. Og så bruger jeg jo også mine briller tit om morgenen og aftenen. Der er så mange fine for tiden, og jeg får helt lyst til at tage nogle i en forårsfarve, som f.eks. de lilla nederst. Hele udvalget her ovenfor har jeg snuppet inde hos profiloptik.dk. De har lige nu en kampagne kørende med deres klub, som hedder SUN99. Den går ud på at du hvert år kan få et par spritnye rayban solbriller for kun 99 kr. om måneden. I kan læse meget mere om det ved at klikke på billedet ovenfor. Der er i hvert fald mange fine solbriller at vælge imellem i år, og det er som om man aldrig kan få for mange af dem. Jeg har selv mit øje på de øverste i midten. Har I nogle favoritter?

/ I samarbejde med profiloptik.dk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...