Spar op til 75% hos Cocopanda i aften

Jeg er egentlig ude og spise lige nu, men ville blot lige tjekke ind for at tippe jer om at Cocopanda her fra kl. 20 og frem til midnat kører kæmpe udsalg, hvor man kan spare op til 75% på hele sortimentet – ALLE mærker der inde bliver altså nedsat! Jeg fik tippet i går, og har ind til videre lagt ovenstående sager i kurven. Jeg er stor fan af både elastikkerne fra Blax og de lækre læbepomader fra Eos. Min favorit er den med sweet mint. Og så kunne jeg godt tænke mig at prøve nogle af de fine glam tattoos – tænker det bliver fint når man har lidt glød til sommer.

Desuden har jeg også øje på nogle ting til min mor, bl.a. denne shampo, som jeg ved hun er glad for. Det er jo snart Mors dag, så hvorfor ikke købe gaverne nu hvor der er lidt at spare. I kan finde deres Super-udsalg lige her fra kl. 20:00

Ps. Med koden BLgf0415 får I gratis fragt

/ I samarbejde med cocopanda.dk

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...