Vil lige kort vise jer min nye rullekravestrik fra Moss Copenhagen, som jeg købte i lørdags. Jeg havde den på igår ude og spise brunch, så jeg vil poste nogle billeder af den in action enten senere i dag eller i morgen. For under et år siden var jeg ikke særlig hooked på rullekraver, og nu kan jeg næsten ikke få nok af dem i min garderobe. Kender I det? Denne har både uld og mohair, så den er er dejlig lun at have på. I kan finde den her, hvis I selv er interesserede.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Just wanted to give you a little sneak peek of my new turtleneck jumper. I wore it yesterday out for brunch so I’ll show it to you in an outfit either later today or tomorrow. It contains both wool and mohair so it’s qiute warm to wear. Perfect for this time of the year. Can you believe one year ago I wasn’t too keen on turtlenecks but now I can’t get enough of them in my wardrobe. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...