Jeg ved ikke hvor meget I bruger Pinterest, men jeg kan godt selv lide af finde inspiration der inde. Jeg har nogle forskellige boards delt op efter temaer, og det ene board hedder ‘Personal inspiration’, hvor jeg lægger de billeder ind jeg finder særligt inspirerende. F.eks. synes jeg det er rart at have billedet med glas/stål væggen liggende, hvis jeg en dag vil bruge det som udgangspunkt, når jeg skal indrette mit hjem, Desuden er der, som I kan se, også altid masser af stil inspiration at finde på Pinterest.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I don’t know how much you guys use Pinterest but I personally like to find inspiration in there whether it’s for som house decorating or for styling inspiration or even nutritious recepies. I’ve shared some of the photos with you that inspires me right now.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...