Har i set den test man kan tage om hvilken kropsform man er inde på Trendsales? Man besvarer kort nogle spørgsmål og finder så ud af om man er æble, pære, søjle eller timeglas. Jeg blev selvfølgelig fristet til at tage testen, og kom frem til at jeg var en saftig pære. Det resulterede i at jeg kunne se nogle styling videoer, hvor andre kvinder med pæreform blev stylet med det rigtige tøj, og efterfølgende poppede der tøj op på skærmen til min kropsform, som kunne købes på Trendsales. Smart altså!

En pæreform er kendetegnet ved brede hofter, smallere skuldre og et slankt brystparti. A-nederdele, kjoler med taljefokus og tætsiddende farverige overdele blev anbefalet til min type. Dog skal man ikke altid forudsætte at man er 100% én kropsform. Jeg har f.eks. også elementer fra timeglasfiguren. Ovenfor har jeg fundet billeder frem af mig, hvor jeg forsøger at fremhæve de gode ting ved min krop, mens jeg skjuler de mindre gode. F.eks. har jeg gjort brug af A-nederdel til at skjule mine brede hofter, mens jeg har tilsat tætsiddende overdele til at fremhæve min talje og slanke brystparti. Som I kan se har jeg også gjort brug af et bælte til at fremhæve taljen. Dog har jeg også vovet mig ud i nogle tætsiddende kjoler, som passer godt til en timeglasfigur. Jeg vælger at holde dem i enkle farver, og gerne i mørke nuancer. Den lysegrå kjole på nederste billede er faktisk en af mine absolutte yndlingskjoler. Jeg elsker at den fremhæver de feminine former, og at der er hul i stoffet der hvor jeg er smallest. Sat sammen med et par sneakers bliver den ikke for meget. Hvis I vil se hvilken kropstype I selv er, kan I tage testen her. I må også meget gerne komme med jeres gode råd til hvordan I fremhæver jeres former bedst, i kommentarfeltet nedenfor. Det er altid inspirerende at læse.

/ I samarbejde med Trendsales

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...