God formiddag (eller middag er det vel snart for nogle). Jeg har fri i dag, så har sovet længe, lavet mig min yndlingsmüsli og spist den på skyr til morgenmad. Nu sidder jeg og blogger og tjekker mails og i det hele taget får ordnet en masse praktisk. Dejligt med sådan nogle dage, hvor planerne ikke er vilde. Specielt når vejret kun byder på regn og blæst.

Når jeg blogger har jeg ofte min lille notesbog liggende ved siden af mig, hvor jeg noterer hvis jeg pludseligt bliver inspireret af noget fra Pinterest, andre blogs eller lignende. På den måde løber jeg ikke så let tør for idéer til blogindlæg, og kan altså bare åbne denne hvis jeg en dag ikke ved hvad jeg skal skrive om. Bare et lille tip til jer der også blogger. Desuden kan jeg også godt lide at sidde og høre musik mens jeg arbejder på bloggen. I skrivende stund lytter jeg til denne sang. Har lige modtaget et nyt headset fra onkelbillig.dk, og selv om jeg som regel ikke bruger det når jeg hører musik her hjemme, så er det virkelig rart at have til når jeg sidder og arbejder på computeren på lange togture. Jeg har ofte 3-4 timers togrejse når jeg rejser til Sjælland, så der er et headset næsten uundværligt.

Har I forresten set mit nye iPhone cover? Jeg er ret vild med egetræs looket. Egentlig er det bare nogle beskyttende klistermærker der er sat på, men det fungerer stadig som et cover. Sølle 49 kr. fandt jeg det til.

/ Indlægget er lavet i samarbejde med onkelbillig.dk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...