Jeg så forleden inde hos Christina hvor fint hun havde pakket sine julegaver ind, ved bl.a at sætte små julekugler på sine pakker. Jeg måtte straks selv i Søstrene Grene og købe mig nogle, for hvor så det fint ud. Jeg ved ikke hvor mange af jer der stadig mangler at pakke gaver ind, men det kunne jo at være at jeg ikke var alene om at være sent ude. Jeg har fået alle gaver pakket ind i dag, og i morgen skal vi rundt og bytte dem med familien. Jeg vil dog bare lige give et simpelt lille DIY tip videre. Nemlig det at lave små kanel hjerter på sine julepakker. Jeg synes det gør dem ekstra julede, og sætter et personligt præg. Og så fungerer de jo ganske godt som til-og-fra kort. Det eneste jeg har gjort er at tegne hjerterne op med en blyant på det brune indpakningspapir, fulgt stregen med en tube lim og derefter drysset kanel på. Til slut har jeg rystet det overskydende kanel af. Husk et underlag, da det sviner lidt. Man kan også sagtens lave hjerterne på julekort, som skal sendes ud. Det er jo så hyggeligt med duften af jul, sendt afsted i en kuvert.

Det ser også rigtigt fint ud at bruge to slags gavebånd, når du pakker en gave ind. Jeg har brugt lilla silkebånd og så lagt jutegarn ovenpå, og jeg synes egentlig at resultatet er blevet ganske fint.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I know I’m out a bit late but maybe some of you also do last minute gift wrapping like myself. I really just wanted to show this idea about making little cinnamon hearts on your gifts. All it takes is some glue ans cinnamon to sprinkle on it. It’s super easy and gives a personal touch to your gift wrapping. Merry Christmas everyone!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...