Jeg er for nyligt begyndt at følge bloggen retro-flame.com. Jeg kan super godt lide hendes fine feminine og pigede stil. Mest af alt er jeg dog vild med at følge hendes New Yorker eventyr. Erika bag bloggen er en irsk pige, som for nyligt et flyttet til New York for at arbejde i minimum et år. Hun deler både de gode og de dårlige ting omkring at bo der, og jeg elsker at hun ikke sugar coater tingene, og siger lige ud at hun i løbet af sin tid derovre har fået et sammenbrud midt på åben gade, og at hun nogle dage kan hade byen, mens hun andre dage synes det er det hele værd. Det er ægte og det er ærligt. En grund til jeg er ekstra fascineret af det, er nok fordi jeg selv går med en lille drøm om en dag at læse et semester eller tage en praktik i New York. Det er dog ikke alle hendes indlæg der omhandler byen, men hvis I kun er interesserede i alt om New York, har hun lavet en kategori med udelukkende New York posts. Desuden er alle hendes outfit billeder altid taget med de smukkeste baggrunde. Findes der overhovedet grimme baggrunde i New York? I kan komme til hendes blog ved at klikke på billederne.

Så sent som i dag havde vi på Teko faktisk besøg af en design lærer fra Parsons school of design, som var og holde et foredrag om at studere på Parsons. Det var virkelig et super godt og underholdende foredrag, så jeg fik bare endnu mere lyst til at tage afsted Til New York. Man har vel lov at drømme 🙂

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I recently started following the blog retro-flame.com (go to the blog via. the photos). I really like her feminine and girly style but most of all I enjoy following her New York adventure. Erika, the girl behind the blog, is Irish and recently moved to New York to work there for minimum a year. She shares both the good and the bad stuff about the city and I like that she doesn’t sugar coat things. She tells about the days where she just hates the city everything about it and then there are the days that makes it all worth it. It’s honest and real. 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...