Vil egentlig bare anbefale jer disse strømpebukser med fleece inden i. Jeg har lige købt mit andet par og er super glad for dem. De er altså lige lidt varmere end et par almindelige strømpebukser, og så er de bare så behagelige og så rare at have på. De er dejligt højttaljede og sidder bare som de skal. Jeg synes ofte jeg kommer ud for det problem at de kan sidde og stramme om det ene lår, fordi man muligvis ikke har fået sat dem ordentligt, kender I det? Men disse er bare gode. De har rimelig meget elastik i taljen, så jeg vil anbefale at gå en størrelse ned, hvis I køber et par. Da jeg er ret høj, var jeg nervøs for om de ville blive for korte i en mindre str. men de er helt perfekte. Jeg har købt dem i H&M til 80 kr. for et par, og de er altså bare gode at have på på denne tid af året. I kan finde dem her.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Just wanted to recommend these tights with fleece inside. I just bought my second pair and I’m so happy with them. They really are warmer than the tights I usually wear and they are very comfy too. I like that they are quite high waisted. I did go a size down though since the tights have a lot of stretch. I found them in H&M right here.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...