Jeg lavede en gang et indlæg om hatte, da jeg var gæsteblogger hos www.tojoutlet.nu. Jeg sad lige og kiggede nogle af mine indlæg der fra igennem her til aften, og kom til at tænke på at jeg aldrig har udgivet hatte indlægget her inde på min egen blog. Ikke desto mindre synes jeg stadig det er relevant, og jeg synes stadig billederne er god inspiration.

Jeg er blevet mere og mere glad for hatte med tiden, og har da også et par stykker. Mit næste hatte køb skal være en floppy hat med en lidt større skygge. Allerhelst magen til den Blake Lively har på på billedet ovenfor. Jeg forelskede mig i den hat første gang jeg så frk. Lively (eller Serena van der Woodsen)  med den i Gossip Girl. Farven og faconen er lige i øjet, og så er det paillet besatte bånd rundt om hatten bare med til at gøre den endnu smukkere. Må eje sådan en en dag. Nogen der ved hvor man kan finde en der ligner til forveksling? Kunne overveje bare at finde almindelig floppy hat og så gå i en stof forretning og finde et lignende bånd og komme om.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I personally love hats and have a few myself. They can really change the look of an outfit. Above is some inspiration for your next hat purchase. My favorite is the bordeaux one that Blake lively is wearing.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...