Her kommer lige en omgang billeder mere fra Paris. Noget af det jeg fik taget en del billeder af, var den smukke arkitektur. Paris har simpelthen så meget charme med sine gamle bygninger og hyggelige gadelamper.

Fra Concorde pladsen kan man ane eiffeltårnet bag træerne. Jeg vil virkelig anbefale jer at stå af metroen på Concorde pladsen. Så snart man kommer ud af metrostationen, bliver man fuldstændig overvældet, af smukke bygninger, liv og en helt særlig stemning.

Fra concordepladsen kan man se triumfbuen. Det tager ca. en halv time at gå der ned til via. Champs elysees – hvis altså ikke man skal ind i butikkerne på vejen 😉Jeg fik også foreviget lidt indendørs arkitektur – en smuk vindeltrappe i den bygning hvor showroomet ligger. Desuden fik jeg foreviget søjlen på Concordepladsen. Som I kan se, var vejret super godt, da jeg var der. Himlen var bare så flot blå på alle billeder.

Jeg vil se om ikke jeg kan få tid til at blogge lidt i weekenden, selv om min kalender er ret fyldt. Jeg skal bl.a. have fundet rejse med min søster og vores veninde, besøge min farmor med min søster og mine kusiner, hvor vi skal hygge med kage og scones, og så skal jeg skrive opgave. Den kommer til at tage ret meget af min tid, så jeg regner med at holde mig fuldstændig fra bloggen mandag og tirsdag som minimum. Jeg vil se om jeg kan nå at forberede nogle indlæg inden da, men I må ikke hænge mig op på det.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...