Jeg havde noget dadelpasta liggende, som jeg skulle have brugt, og da min søsters roomie tippede mig om at komme ristede nødder i dadel kugler, måtte jeg straks prøve det. Som jeg har sagt tidligere før, så er det så meget nemmere at bruge dadelpasta end hele dadler, som skal blendes. Her slipper man for at blende noget som helst, og skal faktisk bare blande de ingredienser i man har lyst til. Dadelpastaen er en masse, som kan købes i de fleste basarer rimelig billigt. Jeg har givet 35 kr. for 900 gram.

Dadelkuglerne her har jeg lavet på slum. Ca 300-350 gram dadelpasta og så tilført passende mængde ingredienser.

Til disse kugler har jeg først tørristet grofthakkede mandler og hasselnødder på panden. Derefter er de æltet i massen sammen med kakao, kokos og havregryn, og til slut rullet til kugler og vendt i kakao.

Dadelkuglerne kan holde sig længe, så længe de opbevares i tætlukket emballage et sted hvor der er tørt og ikke for varmt.

Det er virkelig lækkert med smagen af de ristede nødder. Prøv det 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...