Jeans / Urban Outfitters, Top / American Apparel, sandals / Birkenstock here on sale (adlink), earrings / ebay

Min veninde Pernille var så sød at skyde disse billeder af mig i søndags da hun var og besøge mig. I denne weekend er mine to søstre og besøge mig, så måske jeg kan få en af dem til at snuppe et par billeder af mig. Det er så hyggeligt at have besøg hjemmefra. Jeg elsker det hver gang! I aften skal vi mødes med et par af mine veninder og have et par sjusser med dem, og så garanteret en lille tur i byen. Vi blogges.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

My friend Pernille took these photos of me last weekend. This weekend I have a visit from my two sisters, so we are going to have a fun time. I love when people come to see me even though they live a bit far away.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...