Outfit description:     Jeans / Denim & Supply by Ralph Lauren (adlink), top / Vero Moda, coat / H&M, sandals / Black Secret 

Dette outfit er snart er par uger gammelt, men I skulle da ikke snydes for det af den grund. Jeg har vist også fået lidt mere sol i de mellemliggende dage, så jeg ikke er helt så bleg mere. Jeg har nemlig været nogle dage hjemme og besøge mine forældre, så har bare nydt at kunne ligge i haven og sole. Desuden har jeg fået set en masse veninder og rigtigt blevet frokælet. Det er nu skønt med sådan en lille mini ferie, hvor jeg bare kan lade op, inden den står på eksamensopgave.

Sandalerne jeg har på på billedet, købte jeg sidste år og jeg synes de er så fine. Elsker simpelthen farven. Men jeg har stort set ikke gået med dem – derfor overvejer jeg at sælge dem. Nu vil jeg smutte igen. Sidder nemlig i toget på vej hjem til mig selv, og lige om lidt er det tid til at skifte. Ses girls.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

This is what I wore a while ago. I’m still super excited about my boyfriend jeans. My sandals on the other hand haven’t been on my feet very much. So I’m thinking about selling them. I really love the color though. And the suede is so comfy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...