My Birthday Wishlist

hangers / HAY, hair oil / Osmo, lamp / Ellos Home (adlink), lace bra / Monki, hat / Forever21 (adlink), Louis ghost chair / Kartell by Philippe Starck

Om ikke så længe er det min fødselsdag, og jeg tænkte at jeg i den anledning ville lave et indlæg med nogle af mine ønsker. Lamperne er lige nu højst på min ønskeseddel. Jeg har længe været på udkig efter nogle lamper, som kunne hænge over mit spisebord, og disse er virkelig smukke, og lidt rå synes jeg. Desværre er de allerede udsolgt, men måske de kommer igen snart. Jeg krydser i hvert fald fingre. Et par Philippe Starck stole mere til samlingen ville pynte så meget rundt om mit spisebord. Lige nu har jeg to stående og to retro taburetter, og jeg kan mærke jeg trænger til at få det lidt mere enkelt. Jeg satser dog ikke på at få dem i gave, men måske et tilskud.

Renseribøjler har jeg jo egentlig en del af på mit tøjstativ, men nogle i kobber ejer jeg ikke endnu, og disse som er flettede, synes jeg er så fine. Måske de skulle hænge på min (kommende) knagerække i gangen. Jeg må sige at min ønskeseddel i år er noget mere interiør præget, end hvad jeg lige er vant til. Det hænger nok meget naturligt sammen med, at jeg siden min sidste fødselsdag er flyttet i egen lejlighed, og ja så er pengene efter det også blevet lidt mindre synes jeg hehe.

_________________________________________________________________________________________________________________

In short time it’s my birthday and I actually have quite a few wishes this year. A handful is shown above. Especially the lamps have I fallen in love with. They will be perfect just above my dining table – unfortunately they have already sold out, but I’ll for sure keep checking the webshop for new arrivals.

On my wishlist are also my favorite hair oil, som copper hangers, a fluffy hat and my beloved chair from Kartell (want two more of them)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...