Ville lige dele lidt inspiration, som jeg har fundet på Pinterest, med jer her på en torsdag formiddag. Nogle tendenser jeg skal have kigget nærmere på er den cropped top og så stilletto jeansne – I ved de jeans der skærer lige over anklerne. Man kan komme til at se rigtig kort ud hvis man styler dem “forkert”, men jeg synes det ser så godt ud med et par stilletter til. På den måde kommer de mere i fokus.

I dag har jeg studiefri, og jeg er så heldig at jeg har fået besøg af min tvillingesøster, så vi skal bare hygge inden hun i morgen tager videre til Århus for at mødes med gamle højskole venner. Forhåbentlig kan hun også lige skyde et par outfit billeder af mig, så jeg har nogle friske fra pressen jeg kan poste 🙂

___________________________________________________________________________________________________________________

Here’s some style inspiration that I found on Pinterest. I personally like to get inspiration from other blogs, Pinterest etc. I’m on to two trends right now; the cropped top and the stilletto jeans – you know the jeans that cut right above the ankle.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...