Style crush // Clémence Poésy

I virkede ret glade for det Style crush indlæg jeg postede sidst, så jeg tænkte lidt på at gøre det til et fast indslag her på bloggen.

Jeg er helt betaget af den smukke franske skuespillerinde Clémence Poésy. Jeg ved ikke hvor mange af jer der kender til hende, men de af jer der har set Gossip Girl kan måske genkende hende fra et par afsnit. Det er hende der reder Chuck i Prag og tager ham med til Paris. Lige nu er hun aktuel i den fransk/engelske krimiserie The Tunnel på DR2, og så har jeg kunnet læse mig frem til at hun også har været med i en Harry Potter film.

Hun har egentlig en ret simpel stil med en enkel farvepalette. Hendes milde og feminine udstråling er en super skarp kontrast til hendes mere maskuline loafers og jeans. Efter min mening er hun helt utrolig smuk, og kan med sit milde udseende let style mere rå og over size items. Hun er meget fransk at se på. Trés Chic! Og så er hun faktisk 31 år. Det havde jeg aldrig gættet!

___________________________________________________________________________________________________________________

You guys seemed pretty thrilled the last time I made a Style Crush post on the blog, so I thought I would make another one.

This time I’m obsessed with the beautyful French actress Clémence Poésy. Maybe you know her from Gossip Girl as the girl who saved Chuck in Praque and brought him to her uncle’s place in Paris?

Her style is actually quite simple and easy to copy (or get inspired by). Her soft and feminine face makes a good contrast to her more masculine loafers and jeans. In my opinion she is incredibly beautyful with her soft looks and her raw and over-size items. She is very very French. Trés chic! And she is actually 31. I would have never guessed!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...