Visitkort

Jeg har faktisk længe overvejet om jeg skulle få lavet mig nogle visitkort til bloggen. Det er jo en god og professionel måde at vise sig selv frem på, og så er det meget lettere lige at give folk et kort i hånden, end at de f.eks. skal huske ens blog i hovedet. Der er forskellige hjemmesider hvor man kan lave sig et visitkort. Jeg har været inde på www.nemprint.dk og prøve mig lidt frem. Jeg har designet mit visitkort i et billedredigeringsprogram, og så har jeg oploadet det på nemprint.dk. Jeg kan så vælge at lægge de i kurven, hvor de derefter vil trykke det og sende det til mig.

Nemprint.dk har i det hele taget mange forskellige funktioner. Man kan udover at få lavet visitkort, også få lavet flyers, plakater, roll-ups, tekstiltryk og mange mange andre ting. Det er jo ret relevant for mig, som går på en designskole. Her er der stor fokus på det visuelle, og vi kan komme ud for at skulle aflevere vores projekter og opgaver i form af, folders, magasiner, plakater og lignende.

Jeg vil da også lige pointere at det jo lige nu er ganske relevant at lave julekort, som skal sendes til familien 😉

// I samarbejde med nemprint.dk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...