Kære søde piger og drenge. Som jeg har nævnt her inde tidligere, så har jeg tilmeldt min blog Modeblogprisen 2014, og er med i afstemningen om årets læserpris 2014. Jeg er så spændt på resultaterne af de forskellige nomineringer, men også bare at se om min egen blog har den mindste chance. Jeg er oppe i mod så mange fantastiske bloggere, og et øjeblik overvejede jeg også om jeg overhovedet skulle tilmelde mig afstemningen. Men jeg er nået der til i mit liv, hvor det er på tide at tage nogle chancer, og jeg er begyndt at forstå at det er okay at vise mig selv frem, selv om det til tider kan være grænseoverskridende. Nogen der kender følelsen?

Jeg håber I vil hjælpe mig på vej. Vil på forhånd lige undskylde hvis jeg kommer til at spamme jer med links det næste stykke tid, men I kan jo for pokker lægge en stemme hver eneste dag, frem til slut januar. Jeg er selv glad og stolt over den udvikling bloggen med tiden har gennemgået, og jeg håber I kan se de mange arbejdstimer, jeg lægger i bloggen i et forsøg på at gøre det bedste.

I kan stemme på mig her eller via. billedet ovenfor (min blog er at finde på række 16). Tak fordi I læser med <3

I øvrigt, perfekt tidspunkt at komme med en takketale på, nu hvor året er ved at rinde ud hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...