[goviral]

 

Nik og Jay har i samarbejde med Samsung holdt pre-release ved et stoppested. Hvis I er i tvivl om hvad det lige er det er, så kan I se det i videoen ovenfor. Nik og Jay er de første i verden, som har holdt deres pre-release ved noget så tilfældigt som et bus stoppested. D. 28. oktober udkommer Nik og Jays nye album, og du har faktisk muligheden for at komme med til en unik lytte session i deres studie 3 dage før albummet udkommer.

På Samsungs facebook side kan du lige nu deltage i konkurrencen om 2 billetter til en unik lyttesession med Nik & Jay i deres studie. Der udvælges 10 heldige personer, som får mulighed for at invitere en ven med i studiet, fredag d. 25. oktober kl. 17, når Nik & Jay præsenterer hele deres kommende album Det hele livestreames desuden også på Facebook.

Konkurrencen løber indtil fredag d. 18. oktober og vinderne udtrækkes umiddelbart efter. Alle vindere vil få direkte besked og vil blive offentliggjort på Facebook.

I kan klikke jer ind på Samsungs facebookside, via. videoen ovenfor.

// Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Samsung Danmark

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...