I undrer jer måske lidt over billedet. Ikke bare at jeg ser utroligt træt ud, men også det røde lyn ved siden af mig. Det er mig og min baby, som jeg desværre er nødt til at sælge. Den gang jeg fik kørekort købte min søster og jeg en brugt bil sammen, mest af alt for at holde det der med at køre, ved lige. Men når man så har sådan en bil til rådighed, så bliver man også hurtigt afhængig af den. Hvis vejret er dårligt, kan man jo lige tage bilen ind til fitness centret i stedet for cyklen, og hvis man skal handle en helt masse, er det jo også meget nemmere at transportere det i bilen, end på cyklen. Der er mange ting der taler for at have en bil. I mit tilfælde er der nu flere ting der taler imod. Jeg er, som I måske ved, lige flyttet til Jylland, og det er derfor ret svært for min søster og jeg at dele vores bil nu. Desuden lever jeg udelukkende af min SU, som dårligt rækker til de mest nødvendige udgifter. En gammel bil som vores har mange udgifter, som vægafgift, miljøafgift, forsikring, reperation og selvfølgelig benzinen. Derfor har vi nu besluttet (nogen mere villige end andre) at sælge vores bil. Der er mange steder at sætte sin bil til salg, bl.a på biltorvet.dk, som jeg ikke kendte til før jeg forleden, blev gjort opmærksom på deres side. Her kan man altså både sælge og købe biler. Deriblandt den populære Ford Focus, som er en miljøvenlig bil. Og tjek lige den slibrige røde farve ud. Den minder faktisk lidt om min, dog kun i farven desværre haha.

 

// Indlægget er sponsoreret

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...