Jeg elsker, som I måske nok ved, at bage. Elsker at prøve nye opskrifter af og gøre dem til mine egne, ved at justere efter min smag. Og så elsker jeg også at pynte kager. Tror det er derfor jeg meget sjældent ender ud i at bage en bradepandekage. Det bliver for kedeligt.

Disse lækre og svampede gulerods cupcakes er det faktisk ved at være noget tid siden jeg har bagt, men derfor skal I da ikke snydes for opskriften.

Ingredienser:
75 g. blødt bagemargarine
2½ dl. sukker
2 æg
2 dl. skyr
1½ tsk bagepulver
4½ dl. hvedemel
1 tsk. vanillesukker

2-3 store gulerødder

Fremgangsmåde:

Ovnen tændes på 180 grader. Margarine, sukker og vanille piskes, æggene tilsættes et ad gangen. Skyren røres i. Bagepulver og mel blandes i dejen, som røres jævn. Gulerødderne skrælles og rives groft på et rivejern, og røres godt ind i dejen. Dejen hældes i metal muffinforme fores med papirs muffinforme. Formen skal være 2/3 fyldt. Bag kagerne i ovnen i ca. 25 minutter.

Creamcheese frosting:
200 g. Philladelphia Light
50 g. meget blødt smør (f.eks. Lurpak)

200 g. flormelis

Pynt: revet gulerod

Fremgangsmåde:

Husk at tage smøren ud af køleskabet i god tid, så det kan blive blødt og medgørligt. Pisk det hele sammen til en luftig masse med en elpisker i minimum 5 minutter. Kom frostingen på de afkølede kager, med en bred smørekniv og drys med revet gulerod.

Velbekomme! 🙂


 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...