At jeg er startet på et nyt studie, betyder også at jeg skal ud og have fat i en masse nye bøger. På boghandlen på min skole kan man købe alle de relevante materialer man skal bruge til undervisningen, dog er det ikke helt billigt. Jeg har derfor været på nettet, bl.a. inde på williamdam.dk og finde frem til bøgerne der, og heldigvis til lidt billgere penge end i skolens boghandel. Som studerende er det jo med at slå til, når der er penge at spare 😉

Da jeg sad og kiggede efter studiebøger inde på williamdam.dk, kunne jeg ikke lade være med lige at browse lidt rundt derinde. Udover bøger til alle mulige forskellige studieretninger, har de bl.a. også bøger om sund livsstil, rejsebøger og biografier (som jeg iøvrigt er stor fan af), men de har også mange forskellige børnebøger i form af rim og remser, sangbøger, eventyr etc. Det er jo gode bøger at kigge nærmere på som forældre, og som tidligere pædagogstuderende kender jeg også vigtigheden af alle de ting børn lærer (og skal lære) gennem sanglege, rim og remser osv. Bøger er en essentiel del af barndommen. Det er der du kan drømme dig langt ind i eventyret, det er der du stifter bekendtskab med nye ord, kort sagt så er børnebøger med til at udvikle og forme barnet. Selv om jeg finder alle disse ting omkring barnets udvikling interessant, så skal jeg selvfølgelig ikke gøre mig klog på en hel masse. Jeg har nu skiftet studie til en helt anden boldgade, og glæder mig til at blive mange erfaringer rigere på det område også.

// Indlægget er sponsoreret

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...