Outfit description:      skirt: American Apparel // top: Calvin Klein // coat, hat and sandals: H&M // shades: Accessorize // watch: Skagen

I dag hoppede jeg i mine nye items fra H&M. Synes hatten er så fin. Den skal nok blive god til efteråret. Sandalerne er jeg nu også blevet ret glad for. De har en virkelig god højde til en hverdagssko, og så gør den chunky hæl at de er så nemme og behagelige at gå i. Frakken er også fra H&M, men den købte jeg i Miami. Var bare ret vild med det feminine udtryk den havde, så med hjem i kufferten røg den. Jeg kan slet ikke vente med at style den her først på efteråret, når det bliver mere jakke tid igen. Synes det er en fin overgangsjakke med sine trekvartlange ærmer, og så er den navy blå farve lige i øjet!

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...