Outfit description:     Dress: Rude // sneakers: Nike // leatherbag: Rudi & Harald Nielsen // shades: Accessorize

Så får I lige et par billeder mere af outfittet, som blev foreviget i Central Park, i meget smukke omgivelser. Kunne næsten tage tilbage til New York bare for at vandre rundt og nyde alt det smukke i Central Park.  Kjolen var jo den jeg købte i Rude på Frederiksborggade inden jeg tog til USA. Den er virkelig så behagelig, og så elsker jeg detaljen med at den viser lidt hud. Tror faktisk det er den første midi kjole der har været flatterende på mig.

Jeg har stadigvæk en helt masse at blogge om både fra New York og Miami, men det er lige det der med hvor man skal begynde. Jeg tror jeg vil dele dem op i nogle stykker i hvert fald, så det bliver mere overskueligt. Noget om selve rejsen, tips og meninger om byerne, et indlæg om ’sex and the city’-turen, et om Central Park, osv…

En af dagene vi var i Miami, tog vi faktisk i biografen og så ‘We’re the Millers’. Har I set den? Den er virkelig hylende morsom, vi grinede næsten hele filmen igennem. Der er også en lidt anden stemning derovre. Folk i biografen er ikke bange for at klappe eller pifte hvis der er noget de godt kan lide ved filmen. Synes det er meget sjovt at opleve. Men vil helt klart anbefale jer, der ikke har set filmen om The Millers, at gøre jer selv den tjeneste at se den. Jennifer Aniston, som man jo er vant til at se som den søde og sjove pige i Venner, har en noget anderledes rolle i filmen. Hun arbejder som stripper, og man ser hende også strippe i filmen. Det er ret sjovt. Og selvfølgelig er hun lige så sjov som hun plejer at være 🙂

Nu vil jeg smutte til fødselsdag. Vi blogges i morgen <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...