Outfit description:     cropped top: H&M // skirt: Pieces // sandals: bought in Spain

Så får I lige et outfit fra inden jeg tog til USA. Har et par stykker som jeg ikke nåede at poste inden. Jeg er blevet lidt glad for cropped top tendensen. Dog vil jeg style mine cropped toppe eller tees med højttaljede nederdele og bukser eller ud over kjoler. Jeg får et fælt flash back til 90’erne når jeg ser en i lavttaljede bukser og en kort top – det er i hvert fald ikke alle der lige kan slippe afsted med det. Det var også virkelig sjovt at se hvordan folk i især Miami klædte sig. Virkelig mange rendte i korte stramme kjoler, stiletter, eller viste lidt for meget mave. Og det var virkelig ligemeget hvilken alder de havde eller hvilken højde og drøjde de havde. Derovre er alt sgu accepteret. Meget fedt på sin vis, i hvert fald det at folk tør. Nogle outfit var dog bare helt forbudt oven i mit hoved haha.

Nu vil jeg se at blive klar. Har en træningsdate med en veninde om en times tid. Vi blogges.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...