Craving // personalized bracelets

Jeg er lige nu på jagt efter et lignende armbånd, som det ovenfor. Jeg synes det er super cool og samtidig så enkelt. Og så kan man jo få skrevet lige det man ønsker. Mere personligt bliver det vist ikke. Jeg kan jo godt lide at mikse armbånd i forskellige materialer på min arm. Gerne dyrt og billigt blandet, sådan at der f.eks. er noget guld, noget diy, noget med perler, noget læder etc. Dette har jeg fundet inde på Boticcas hjemmeside. De har faktisk mange cool og unikke smykker, som er lavet af en masse mindre designere. Armbåndet koster $99 så jeg kunne godt tænke mig at finde en lignende model på ebay, etsy eller lignende. Har dog ikke fundet et der lever helt op til mine ønsker endnu. Måske man skulle kaste sig ud i lave et selv?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...