Hej mine kære læsere. Jeg sidder lige nu på et lækkert hotel (se mere på Instagram) med dejlig hurtigt internet, så selvom jeg ikke er hjemme, skal I da ikke snydes for en lækker give away. Redbird.dk har været så søde at sponsorere dette smukke armbånd fra Corazón, som en af jer heldige læsere nu har muligheden for at vinde. Dette armbånd ville jeg tilføre som en enkel og feminin detalje til et klassisk outfit, eller jeg vill sætte det sammen med andre armbånd af snor, træ ol. for at skabe kontraster. Til de af jer som ikke kender Redbird.dk, så kan jeg fortælle at det er en webshop, som forhandler smykker i form af øreringe, halskæder, armbånd og ringe. De har altid gratis fragt, og jeg ved af erfaring at leveringen er super hurtig. Dejligt!

For at deltage i konkurrencen om det smukke armbånd er alt I skal gøre:

1. være fast læser via. bloglovin. Det kan I blive lige her.

2. Følge Redbird på facebook. Kan gøres her.

Og så skal I selvfølgelig bare skrive en kommentar i kommentarfeltet til dette indlæg, så jeg har jeres email.

Konkurrencen løber til lørdag d. 3. august 2013 , hvorefter jeg vil trække en vinder.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...