Dette var hvad jeg havde på til fødselsdag i lørdags. Vejret var heldigvis perfekt den dag, så man kunne have bare ben. Det er i det hele taget skønt at der endelig er nogle sommerdage her hjemme igen.

Om 14 dage rejser jeg 3 uger til USA, så jeg forsøger i øjeblikket at forberede lidt indlæg til jer. Det tager dog en del tid, da jeg jo gerne vil lave nogle indlæg med noget indhold i, og ikke bare fluff til at fylde ud med mens jeg er væk. Det er svært at finde på noget til så mange dage, så hellere lidt færre indlæg i løbet af min ferie, og så mere indhold. Desuden kan det jo også være jeg får tid til at blogge lidt derovre fra. Og så vender jeg jo selvfølgelig hjem med en forhåbentlig masse at blogge om. Jeg skal i hvert fald have mit kamera med mig overalt haha.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...