Outfit description:

Dress: Nümph // tee: 2nd Day // jacket: Zara // sandals: bought in Greece // sunnies: Accessorize

Dette er hvad jeg er hoppet i i dag. Tilpas afslappet og samtidig pænt. I dag har jeg valgt at style min kjole med en basic tee, så det giver illusionen af et maxi skirt. Det kan jeg ret godt lide. Jeg tror næsten denne kjole må ryge på igen i næste uge, når vi flyver til USA. Når jeg skal flyve, og især når jeg skal flyve så langt, som jeg skal denne gang, så går jeg all in på comfort. Denne kjole vil være passende til turen, fordi den er lang og kan holde mine ben varme i et koldt fly. Og når det bliver for varmt, som f.eks. når vi er fremme, så kan jeg bare løfte lidt op i kjolen, så der kommer luft til kroppen. Det er meget nemmere og mere anvendeligt end et par lange bukser, på turen. Så skal jeg bare sørge for at have tykke sokker, en vamset bluse og min sovemaske med. Så skal flyturen nok gå som en leg 😉

Nu vil jeg smutte ned og hente min niece i dagplejen, og så vil jeg tage til thai-bo. Ses piger (og drenge)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...