Bikini here // running shoes here // bra here // movie here // lace bustier here // sunnies here // sportsbras here // leather bag here // leather purse here // loose fit leather pants here 

Nu varer det jo ikke ret længe før jeg rejser til USA, og jeg er for længst begyndt at skrive ned hvad jeg gerne vil købe derovre. Nu har jeg lavet en collage med nogle af de ting, som jeg helt sikkert skal på jagt efter. På den måde har jeg også fået søgt en hel del på nettet, så jeg ved mere præcist hvad jeg skal holde øje med.

Vi har alle tre et must om at vi SKAL i Victoria’s secret! Udover at de har noget af det mest behagelige undertøj, så har de jo også en masse smukke bikinier. Den på billedet ville jeg bestemt ikke have noget imod at eje. Træningstøj er helt sikkert også noget af det jeg skal have en masse med hjem af fra USA. En masse fine toppe og sports-bh’er i flotte farver.

Et par læderbukser med loose fit vil jeg så gerne have i min garderobe – de vil bare være helt perfekt til efterårssæsonen. Og så skal jeg også have mig nogle fine og feminine shorts i tyndt stof. Og en Mulberry har jeg altid drømt om. Især Lily tasken er rigtig fin. Skal i hvert fald klart lure nærmere i både New York og Miami efter sådan en sag.

Glæder mig sådan til jeg er derovre, så jeg kan opleve, shoppe og bare nyde livet. Og glæder mig selvfølgelig til at dele min rejse og forhåbentlig en masse tips med jer <3

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...