Sover I godt om natten? Har I sådan rigtigt tænkt over det, eller sover I bare?

Jeg tænker tit over at have den rigtige dyne, den rigtige pude og ikke mindst den rigtige seng. Jeg er f.eks. meget forfrossen, så om vinteren sover jeg med en kæmpe dobbeltdyne. Og jeg er for nyligt begyndt at syntes at min hovedpude er blevet rigtigt dårlig og flad i det, så jeg ønsker mig en ny. Der er faktisk også noget med at en hovedpude skal skiftes ud mellem hvert andet til hvert fjerde år, da dunene bliver slidte. Og så skal man faktisk huske, ligesom med sin dyne, at lufte sin hovedpude, så sved og fugt kan dampe af. Bare det at stille den på højkant op ad hovedgærdet gør at puden bliver luftet!

Jeg var faktisk en gang til et foredrag, om hvor vigtigt det var at man fik en god nattesøvn, ikke kun pga. en højere levealder, men også fordi det giver energi og overskud – og en sundere hud, når man er udhvilet. Ham foredragsholderen gjorde os opmærksom på at vi rent faktisk bruger en tredjedel af vores liv i vores senge. Sådan havde jeg aldrig tænkt på det før, men ja vi sover jo ca. en tredjedel af døgnet, så hvorfor skulle en god seng ikke være en ting at investere i? Ja jeg siger investere, for en god seng vil være en investering, måske endda en livslang en! Kender I ikke det der med at man måske ikke lige synes man har pengene til at købe en dyr seng? Men egentlig skulle det jo gerne være noget der kunne betale sig i det lange løb, og vi betaler jo i dyre dommer for fitnesscenter, skønhedsprodukter etc, og en god nats søvn er jo det der er med til at holde os sunde, smukke og raske 🙂

Jeg har været inde på sengeexperten.dk og kigge mig omkring. de har masser af lækre senge og tilbehør. Hvis I er blevet nysgerrige, så læs mere her. Selv om sengene ser noget så lækre ud, så kunne jeg altså heller ikke lade være med at falde for sengetøjet med dyreprint fra By Nord. Er det ikke fint?

Indlægget er sponsoreret

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...