Lige inden jeg rejste til Tyrkiet, var jeg til lanceringen af modebloggeren Christina Dueholms kollektion for 2nd Day. Det var et super fedt og hyggeligt event med smoothies, somersby, skumfiduser, vitamin water og lækre goodie bags. Og nøj hvor kunne jeg have købt meget at tøjet hvis min pengepung havde tilladt det. Mener det var 11 styles hun havde lavet, og de var egentlig ret basic, men virkelig virkelig fine. Jeg kom da også hjem med to ting, nemlig den fine statement tee og de virkelig lækre læder shorts, men mere om det i et andet indlæg. Jeg var dog også ret lun på ‘bang bang’ t-shirten og den lækre jakke i det blødeste læder, som Christina har på på billederne. Hun virker iøvrigt rigtig sød, imødekommende og jordnær. Synes det er så vildt og inspirerende at se en modeblogger, der er nået så langt med det hun gør. Og hun gør det jo vildt godt altså!

Hvis I ikke nåede at få fat i noget af det, eller ikke lige bor i nærheden, så har jeg set at flere af stylesne kan købes lige her. Kender ikke siden, men de har både lædershortsne og de tre tees i hvert fald.

Der var også muligheden for at få tips samt styling af sit hår af pigerne fra Redken inde i Day butikken. Der var endda en kæmpe Redken styling spray og en solbeskyttende mousse med i goodie bag’en. Kunne det passe bedre, lige inden jeg skulle ned i sol og varme? 😉

Efter eventet tog vi hen og fik noget kaffe og så direkte ud i lufthavnen og vente på at vi skulle flyve. Laaang nat! Heldigvis kunne vi sove på en solseng ved poolen, da vi ankom 🙂

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...