Fra højre: Zara // Tommy Hilfiger // Gino Ventori // bought in Spain // Defeeter // bought in Turkey

Jeg snakkede jo for noget tid siden om at vise jer nogle af mine sandaler. Jeg har fundet lidt af dem frem til jer her. Jeg elsker virkelig sandaler, fordi de findes i alle afskygninger. Og let’s face it, sandalen er bare noget mere ubesværet at spankulere rundt i end et par stiletter. Jeg er især ret glad for mine guld-glimmer-sandaler fra Zara. De er behagelige at have på og så kan de bare pifte ethvert outfit op. Kunne sagtens finde på at tage dem på i byen, selvom de er flade. Mine smukke armygrønne sandaler, som jeg købte i en lille skobutik på Mallorca, er jeg også virkelig glad for. Det er noget af mit kæreste eje, hvad sko angår. Selv om de har lidt højde, så er de et af de mest behagelige par hæle jeg har gået rundt på. Og så er de bare super feminine og kan bruges både til hverdag og fest. Desuden er de virkelig smukke på et par solbrune fødder.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...