Vil lige vise jer mine yndlingssandaler. Faktisk så elsker jeg sandaler. De findes i alle afskygninger af farver, modeller etc. Der er så mange forskellige og fine slags, og selvom man har tøjkrise, så kan et par fine sandaler altid rede et outfit, eller pifte et neutralt outfit op. Og noget jeg virkelig elsker ved sandaler, er at man kan rende rundt næsten hele sommeren i de flade af slagesen og stadig se super feminin og elegant ud i dem. Sandaler er bare noget der er lavet til os piger. Mænd køber jo stort set kun sandaler af praktiske årsager, mens vi piger vælter os i søde og fine sandaler, og prøver at vælge mellem, flade, kilehæle, med eller uden dut mellem tæerne, med guldglimmer etc.

Ovenviste par købte jeg på min sommerferie til Rhodos sidste år. Jeg fandt dem i en lille skoforretning i Den Gamle By. De er lavet af ægte læder, og så elsker jeg detaljen med de guldfarvede metalstykker – de spiller så godt med den turkise farve remmene har. Kan faktisk ikke helt huske prisen, men de var ikke specielt dyre. Tror jeg gav hvad der svarer til omkring 300 kr. Jeg kunne selvfølgelig også have valgt et af mine andre mange par som mine favorit sandaler, bl.a. mit seneste par til samlingen, men det der gør at jeg vælger netop disse, er foruden deres smukke udseende, det at de er så unikke. De er købt i en lille græsk skoforretning i en lille hyggelig brostensbelagt by. De er lidt mere unikke end et par fra Pieces, og så har de minder med sig. Når jeg ser dem, tænker jeg straks på en lun aftensol i en hyggelig svagt oplyst by ved aftentid. Vandren i de gamle græske gader og kigge i hyggelig boder. Sådanne ting betyder meget for mig.

Måske der også ryger et par med hjem fra Tyrkiet i år. Tror i hvert fald ret bestemt der ryger noget fodtøj af en art med hjem fra USA sidst på sommeren. Tænkte om jeg skulle vise jer lidt fra min sommer-sko-garderobe evt.?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...