Outfit details:

Jumpsuit: Moss Copenhagen // sandals: Bought in Greece // Jacket: Zara // scarf: Lanvin <3 H&M

Dette er hvad jeg er hoppet i i dag. Det blæser godt nok en del, men vejret er skønt, og oppe på min altan er der næsten helt læ – dejligt! Jeg har også bare hygget med min søde veninde i dag og gået tur ved havnen. Det er så dejligt med de dage, hvor man ikke har de vilde planer.

Mit Moss jumpsuit fortryder jeg virkelig ikke at jeg har købt. Det er så behageligt at have på, og så er det jo altså bare lidt pænere at rende rundt i end et par gamle slidte sweatpants. Tror helt bestemt jeg skal kigge efter flere jumpsuits i USA. Det minder mig forresten om at jeg ikke har shoppet tøj siden d. 4. maj hvor jeg købte mine Dr. Denim Solitaire bukser. Det er altså i morgen en hel måned siden jeg sidst har shoppet tøj. Klap på skulderen til mig 🙂 Nu skal jeg jo så selvfølgelig bare holde den halvanden måned mere, og så skal der shoppes løs med dollars $$$

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...