Outfit details:

Dress: Nümph // denim jacket: Primark // sandals: bought in Greece // necklace: ebay

Har slet ikke fået vist jer det outfit jeg havde på til min nevøs konfirmation, og det var endda i starten af måneden, men her får i det. Min maxikjole er virkelig behagelig at have på. Glæder mig bare til at få noget mere sol på kroppen – så er det ligesom lidt pænere at vise arme og ryg frem. Har også planer om at denne kjole ryger med til Tyrkiet. Og så overvejer jeg faktisk også om den skal på den dag vi flyver til New York. Ja, ved godt det måske er lige lovligt langt ud i fremtiden at planlægge outfits, men tænker at den ville være god at have på på sådan en lang flyvetur. Den er komfortabel at have på på den lange tur, og så er den lang, hvilket for mig er et plus, da jeg synes der altid er koldt i fly. Og når vi lander i New York, hvor der sikkert er varmt, så er kjolen jo dejlig luftig i det. Så jeg ser mange fordele i den 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...